CART (0)
You're 50,00€ away from free shipping!

Your cart is currently empty!

Checkout is not available whilst your cart is empty—please take a look through our store and come back when you're ready to place an order.

My Account
Code: 21956
Out of Stock

Car Mats Gledring Citroen (0125) C1 / Peugeot 107 / Toyota Aygo 2010-2014 4Pcs

52,00 

Product Description

Πατάκια Αυτοκινήτου Gledring Citroen C1 , Peugeot 107 , Toyota Aygo 2010-2014

Η εταιρεία Gledring έχει δημιουργήσει υψηλής ποιότητας ελαστικά πατάκια με κουμπώματα σταθεροποίησης. Σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτρέπουν τη διαρροή βρωμιάς και υγρών. Για πρόσθετη σταθερότητα διαθέτουν τάπες στο πίσω μέρος, οι οποίες ρυθμίζονται ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματος. Θα σας χαρίσουν άνετη οδήγηση και θα αλλάξουν την όψη στο εσωτερικό του οχήματος σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Άοσμα
  • Ανθεκτικά
  • Ευρωπαϊκής παραγωγής
  • Υψηλής ποιότητας υλικό Rubbasol
  • Εύκολη τοποθέτηση χωρίς κόπο και χρόνο

Το σετ περιλαμβάνει:

  • 2 πατάκια για μπροστά
  • 2 πατάκια για πίσω
  • Κουμπώματα / τάπες σταθεροποίησης

Συμβουλευτείτε τον λεπτομερή πίνακα που ακολουθεί ώστε να βρείτε το κατάλληλο πατάκι για το αυτοκίνητο σας.
 

Πατάκια συμβατά με:

  • Citroen C1 2010-2014
  • Peugeot 107 2010-2014
  • Toyota Aygo 2010-2014

Εκεί που ποιότητα συναντάει το design και δημιουργούνται πατάκια ειδικά για να ταιριάζουν ακριβώς στο δικό σας αυτοκίνητο.

Δώρο: ξύστρα για τον πάγο

Product Information
  • Μοντέλο αυτοκινήτου: 107 05 - 12, 107 12+, Aygo 10 - 14, C 1 05 - 14
  • Car brand: CITROEN, PEUGEOT, TOYOTA